پاسخ: [مادربرد گیگابایت]مشکل بلو اسکرین!!
این قوی تر بودن به اندازه ۱.۵ میلیون می ارزه!؟ کاری هست که رو برد ud4 نشه انجام داد و رو اونا بشه!؟ منطورم بجز لوازم و کارتهای توسعه جانبی اصافی هست که دارن.
بیشتر اصل کار برد برام مهمه نه رنگبندی یا امکاناتی مثل وای فای و اینا.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
نقل قول:
این قوی تر بودن به اندازه ۱.۵ میلیون می ارزه!؟ کاری هست که رو برد ud4 نشه انجام داد و رو اونا بشه!؟ منطورم بجز لوازم و کارتهای توسعه جانبی اصافی هست که دارن.
بیشتر اصل کار برد برام مهمه نه رنگبندی یا امکاناتی مثل وای فای و اینا.
نمیشه مطلق گفت نسبی است. بستگی به کاربر داره . خیلی از کاربران عموما دنبال بیشترین امکانات هستند . برای این بردها هزینه میکنند .
خب من سوالمو اینطور عوض میکنم که حداکثر میزان اورکلاک بی خطر یا کم خطر برای ۶۸۵۰ و ۶۹۵۰ اینتل رو کدوم مادربورد بیشتره!؟ یعنی توی اورکلاک کردن با گیم بازی کردن پرفورمنسشون فرق قابل ملاحظه ای داره!؟ یا تفاوت کیفیت قطعاتشون قبل لمس هست !؟
نقل قول:
خب من سوالمو اینطور عوض میکنم که حداکثر میزان اورکلاک بی خطر یا کم خطر برای ۶۸۵۰ و ۶۹۵۰ اینتل رو کدوم مادربورد بیشتره!؟ یعنی توی اورکلاک کردن با گیم بازی کردن پرفورمنسشون فرق قابل ملاحظه ای داره!؟ یا تفاوت کیفیت قطعاتشون قبل لمس هست !؟
سوالتون ایراد داره
میزان اورکلاک به خود پردازنده هم ارتباط داره . بعضی از پردازنده ها خیلی بهتر اور میشن .
برای اون مقدار استیبل 24/7 نیاز به برد گرون قیمت ندارید .
بلکه باید با کولینگ خوب دما کاهش بدید
کولر من واترکولر گرین گلاسیر ۲۴۰ هست.
این کولر جوابگو هست!؟
حقیقت اینه که من الان تو شرایطی هستم که میتونم راحت برد رو ارتقا بدم. ازطرفی نمیخوام یک هزینه سنگین که اضافی هست بکنم و از طرف دیگه اگر الان برد عوض نکنم به این زودی ها عوض نمیشه. شاید ۵ سال دیگه شایدم دیرتر.
حالا من بین خریدن یه برد قویتر یا نیگه داشتن برد خودن شدیدا شک دارم. نمیدونم چیکا کنم.
از دوستان زیادی هم راهنمایی خواستم ولی نتیجه نگرفتم.
یکی میگه اونا امکاناتش بیشتره حرف نداره جدیده و برو بگیر.
یکی دیگه هم فقط به بودجه نیگاه میکنه و میگه خرج بیخوده میخوای چیکار!؟
من یه نظر فنی و حد وسط میخوام. هم هزینه درنظر گفته بشه هم کیفیت و کارایی. یعنی در کل برای یکی با استفاده من ارتقاه برد درسته یا نه!؟
نقل قول:
کولر من واترکولر گرین گلاسیر ۲۴۰ هست.
این کولر جوابگو هست!؟
حقیقت اینه که من الان تو شرایطی هستم که میتونم راحت برد رو ارتقا بدم. ازطرفی نمیخوام یک هزینه سنگین که اضافی هست بکنم و از طرف دیگه اگر الان برد عوض نکنم به این زودی ها عوض نمیشه. شاید ۵ سال دیگه شایدم دیرتر.
حالا من بین خریدن یه برد قویتر یا نیگه داشتن برد خودن شدیدا شک دارم. نمیدونم چیکا کنم.
از دوستان زیادی هم راهنمایی خواستم ولی نتیجه نگرفتم.
یکی میگه اونا امکاناتش بیشتره حرف نداره جدیده و برو بگیر.
یکی دیگه هم فقط به بودجه نیگاه میکنه و میگه خرج بیخوده میخوای چیکار!؟
من یه نظر فنی و حد وسط میخوام. هم هزینه درنظر گفته بشه هم کیفیت و کارایی. یعنی در کل برای یکی با استفاده من ارتقاه برد درسته یا نه!؟
دلیلی بر تعویض برد نمیبینم . مخصوصا با این وضعیت قیمت ها
در کنار قیمت ها نیازی به این کار هم نیست. از نظر فنی کار شما توجیح پذیر نیست .
ممنون از لطفتون. شکم برطرف شد. خیالم راحت شد. الان مادربورد رو میبندم رو سیستم.
سلام مجدد.
من الان مادربوردی که به شرکت اواژنگ دادم برای تعمیر رو دوباره خواستم نصب کنم ولی بازم همون ۶ تا بوق کوتاه رو زد. مشکل از چی میتونه باشه!؟
نقل قول:
سلام مجدد.
من الان مادربوردی که به شرکت اواژنگ دادم برای تعمیر رو دوباره خواستم نصب کنم ولی بازم همون ۶ تا بوق کوتاه رو زد. مشکل از چی میتونه باشه!؟
باید بررسی کنید موقع نصب مشکلی نداشته باشی . اتصالات پاور قسمت پردازنده رو چک کن اشتباه وصل نکرده باشی .
من هنوز کولر رو نصب نکردم روش ممکنه به خاطر اون باشه!؟